KAROLINA / VO ZABORAV

 
1 Ова Срце Знае
2 Умирам Без Тебе
3 Слатка Горчина
4 Први Март
5 Во Заборав
6 Се Лажам Себе
7 Пловиме
8 Уште Само Еден Ден
9 Љубов
10 Ружа Ружица
11 Као Мало Воде
12 Кад Ми Небо Буде Дом

go top